12 часа след старта - пълна лудница около "ЛевКойна"...

 
Скъпи приятели, изобщо не очаквахме подобна реакция. Минал е едва половин ден, откакто публично обявихме за "левкойна" - новата национална валута, която трябва да спаси независимостта на страната ни. И вече копачи са стотици хора.
Сутринта нивото на "трудност" при копане беше 14 хиляди. В момента, в която пишем тази статия, е вече над 300 хиляди. Скочило е 20 пъти.
Това се дължи на огромния интерес и на хората, които се включват да копаят.
Създаде се дори специална Фейсбук група, която набира бързо членове. Уверяваме ви, че ние - създателите на "левкойна", нямаме общо с нея. Тя е гражданска инициатива, не сме я направили ние, за да помпаме проекта. Напълно я подкрепяме, както и други подобни инициативи.
Серия от въпроси изникнаха из форумите. Те посочиха някои наши пропуски, които веднага отстраняваме. Най-сериозният е, че бяхме забравили да обявим линк към "сорс кода" на валутата. Вече това е поправено.
Бъдете спокойни. Кодът е публичен, няма никакви вируси, троянски коне и всякакви подобни вредители. Но съмненията, при положение, че бяхме забравили да публикуваме линка, бяха основателни. Действително - внимавайте.
Сорс кодът изначално си е в GitHub, т.е. не е бил таен. Но трябваше да отправим към него от сайта.
Възникнаха и други въпроси, на които ще се опитаме да отговорим.
Най-важното обаче е това, което четем в Интернет. Вашето мнение. А то е позитивно. Обществото очевидно е имало нужда от крипто-валута. Ерозията на книжните пари и очевидното унищожаване на Еврото от собствените му създатели, води до търсене на сигурност и алтернативи. Именно това са крипто-валутите. А за България - нашата нова крипто-валута.
Фиксираното количество на емисията, контролът от страна на самите хора - на собствените им компютри, политиците далеч и без влияние, възможността за дискретност - ето това търсим всички, и го получаваме.
Крипто-валутата се състои от 2 компонента - технология и доверие. Технологията беше наша грижа. Но дали проектът ще успее, зависи от вас - от вашето доверие.
Засега сме изумени колко голямо може да е то...

Левкойнърите...